23 februar 2006

Skivær

Det var akkurat det jeg visste. Etter å ha blitt overbevist om at langrennski er noe jeg burde gå til anskaffelse av, regnet jeg også med at mildværet ville komme når jeg kjøpte dem. Jeg profeterte faktisk om det på forhånd. Og se! hva er det som skjer? Joda, på lørdag var jeg innom XXL for å prøve å finne ut om ekspeditørene der var til å stole på, men det var så mye kø at det var like godt å drøye det. På tirsdag var det ikke kø, men heller ikke flere skistøvler i min størrelse. Det skulle komme inn nye på onsdag. Onsdag fortalte skientusiastene på jobben at det ikke var noe poeng i å kjøpe fjellski som jeg var blitt anbefalt. Gå heller på Sportssenteret, sa de. På Sportssenteret var det bra service, men utsolgt for ski i min størrelse. De skulle komme inn i dag. I dag fikk jeg altså endelig ski, og med en uhyggelig presis timing kom også mildværet.

Mine planer om å gå en tur oppover Seutelven er utsatt på ubestemt tid. Noen som gidder å vise meg hvordan man legger på klister så lenge?

4 kommentarer:

Arvid Høidahl sa...

Dette er ikke lett. Din mor og jeg hadde planlagt skitur i solskinnet som var blitt varslet i dag. Noen skismører er jeg som kjent ikke, og manglet aktuell vare til dette været. Dro til butikken og kjøpte noe som både skulle gi glid og feste.
Begge parene ble smurt helt likt, og jeg syntes det gikk sånn noenlunde da vi startet vår tur sørover fra Kråkerøy kirkegård. Helt til spørsmålet kom om hvordan mine ski var. Sonjas gled nemlig bedre bakover enn forover.
Turen varte 20 minutter og ble på 1,4 km i alt.

Dag sa...

Både gli og feste med samme voks? Det høres jo veldig bra ut, men du må sikkert være påpasselig med hvordan du smører. Kanskje du smurte mammas ski bak frem?

Anna sa...

är det för att försöka vinna över oss i skidskytte..? :) Heja Sverige!!

Dag sa...

Å vinne over Sverige i skiskyting har alltid vært en fjern drøm for meg. Blir du med på landskamp?