24 april 2006

Visdom er kunnskap man vet å bruke

Som tidligere nevnt skulle jeg bevise at jeg var voksen ved å ønske meg sykkelhjelm til jul (ordspill utelatt for å skåne leserne). Og idag har jeg begynt å bruke den. Og regnbukser. Nå setter jeg altså min egen sikkerhet og komfort foran stil. Det føles uvant, men greit. Kom voksenliv!

5 kommentarer:

Anna sa...

DET är vuxet!! men smart om man ska tro på alla som jobbar inom vården. vi andra, som ännu inte har blivit vuxna, är bara dumma... heja!

Harald sa...

Jeg har hört en predikant (Etternavn som begynner på E og slutter med kman) töyse og tulle med de som bruker sykkelhjelm. Han kom med et forslag at se som bruker sykkelhjelm burde feste horn eller noe lignende på hjelmen for at den skulle se morsommere ut. Kult å kräsje uten hjelm da, få en knust skalle med henvisning til en predikant som syntes det sp dumt ut...) Jeg stötter deg Dag! Du er töff! Jesus spör om du er töff nok til å vise... (i går så jeg en rotte...appropo sykkelhjelm..)

Harald sa...

apropo mente jeg..ikke to P'er!!! Sorry

Arvid Høidahl sa...

Det er flott at julegavene tas i bruk.
Jeg husker forresten på å bruke hjelm rett som det er også. Det tar litt tid å bygge opp vaner. (Omtrent 41 år uten hjelm.)
Likevel håper jeg hjelmene våre aldri kommer til nytte.

Dag sa...

Jeg synes Ekman skal flammelakkere frelsens hjelm, så den også blir litt tøffere.

Harald: Nå som antallet p-er er blitt rett, mangler det bare en s før apropos er riktig stavet.