11 april 2006

Start spreading the news

Frank Sinatra og jeg har mer til felles enn fødselsdagen. Vi skal også begge reise til New York. I morgen tar Stian og jeg turen via Amsterdam og flyr av gårde til Amerikens land. Planen er blant annet å bo på et hostel like ved Central Park, se et stykke på Broadway, et museum, et galleri, kanskje leie noen sykler, kanskje fly en aldri så liten helikoptertur. Det vanlige.Kanskje blogger jeg litt derfra, kanskje blogger jeg ikke. Det blir ihvertfall neppe noen stille uke.

7 kommentarer:

Lise sa...

GOOOOOOD TUR !
( og så kommer du sikkert hjem med en t-skjorte med " I LOVE NY " på, og lurer på når du skal bruke den..)

Vær forsiktig, da - ikke tro godt om noen :-)

Arvid Høidahl sa...

Riktig god tur!

Linda sa...

Hei! Prøv å se noe annet en "Bombay dreams" Ikke helt det hotteste å se i NY. Ellers må dere prøve NY cheese cake. Utrolig opplevelse! Time square church MÅ dere få med dere, ellers anbefales også frokosten på "Tiffany's" Vi bodde i en lgh på 72nd street, helt perfekt i forhold til subway. Ha det kjempefint!

Harald sa...

God tur! Jeg anbefaler deg et beøk på 58nd street westside building (bak den rosa garasjedørbutikken). Der er det en hamsterbutikk(altså, en butikk der de selger hamstere). I hamsterbutikken bruker det å være en gammel dame med rød skinnveske. Spør henne om veien til Plus Marketing Cafe North. Følg hennes beskrivelse. Kjøp der et par sjokoladeboller! De er sååååå gode!

Linda sa...

Den gamle dama er død, så da er det nok bedre de prøver ostekaka..

Harald sa...

aj aj...trist! Da bör du pröve ostekaka Dag! : )

RuneT sa...

ved et stort eiketre i central park, sitter en gammel, snill mann og spiller munnharpe. hvis du spør han om han kan spille "My way" etter kl. 2 pm på fredag, får du en liten, grå papirpose med en cd i. denne cden har bare ett spor, og dersom du får cden med artisten "Glenn Ramos" som spiller sangen "Killing me softly, again" kan du ta med denne til platebutikken "HMC Record Stores" på 2081 Broadway, Upper West Side. da får du i bytte for cden et klistremerke med "I love Glenn Ramos" som er et limited edition klistremerke. Om 50 år, er kanskje dette verdt nkr. 100,-! ;)

Våren har kommet!! :D