01 januar 2006

Bergen

Min første reise i kalenderåret 2006 blir til Bergen. I morgen tar jeg flyet og blir der cirka en arbeidsuke for å jobbe litt hos AXXESSIT. Det er ikke så utrolig festlig å sitte på hotellrommet på kveldene, så om det er noen bergensboere som har lyst til å treffes for en kaffe (eller gjerne middag), er det bare å gi beskjed.

11 kommentarer:

RC sa...

Ellers hadde du jo en filmliste som du kan begynne på da. De har jo kino i Bergen også, antar jeg. Hvis filmene du ønsker å se, går da?

Arvid Høidahl sa...

God tur.

Dag sa...

Godt forslag, Rune. Kinoen i Bergen er ikke like bra som i Fredrikstad. Det er flere saler og filmutvalget er kanskje litt større, men kiosken mangler både Jogger og Godt Og Blandet Søtt Salt Og Syrlig. Manderlay er en bra film, hvis man godtar å måtte lukke øynene en stund under en scene med for mye hud.

RC sa...

Du får gå innom Rema 1000 på vei til kinoen og kjøpe de godteriene du trenger ;)

Dag sa...

Nyte medbragt på kino? Det føles ikke helt rett. Det er nesten på linje med å ha med matpakke.

RC sa...

Jeg må innrømme at jeg i blant nyter medbragt på kino. Dels for å slippe køene, dels fordi det er svindyrt på enkelte produkter (les: drikke). Men så er vi jo også gjerne 4 stk som går på kino i slengen...og det gjør jo skikkelig innhogg i familiebusjettet.

Dag sa...

Tror nok det er ganske god avanse på popcorn også. Jeg drikker ikke når jeg er på kino, spesielt ikke etter en ubehagelig opplevelse da jeg så Amadeus. Det er en tre timer lang film, og omtrent fra midten av den satt jeg og måtte veldig.

Linda sa...

Du, var det ikke jeg som gikk sammen med deg på Amadeus?

Dag sa...

Jo, det stemmer. Og du sa at jeg ganske enkelt burde slutte å gå på do.

Linda sa...

Ja, det var vel for at du satt veldig anspent tenker jeg. Du fikk liksom ikke levd deg riktig inn i historien.
Men å gå på do, det skulle du ikke!
Nei, da er det bedre å slutte ja.
Godt nytt år forresten!

Dag sa...

Takk og selv godt nytt år! Det ligger nok en hemmelighet i det å slutte med å gå på do. Hadde jeg kommet på det før, skulle jeg gjort det til nyttårsforsett.