17 november 2005

SV.

Krever bordbønn-stopp: "Kunnskapsministeren er krystallklar på at bordbønn ikke skal skje i regi av en offentlig skole.

- Norsk skole skal ikke være forkynnende. Den skal være inkluderende. Bordbønn er ikke i tråd med hvordan norsk skole skal være, konstaterer Djupedal."
Jeg må si jeg savner KrF i regjering.

3 kommentarer:

Ola sa...

Eg lyt seie at eg slett ikkje saknar KrF i regjering.

Likevel kan eg godt seie meg einig i at dette bordbønn-greiene vert litt valdsamt. Til og med nokon som er såpass lite kristeleg av seg som meg tek veldig lite skade av litt forkynning (om noko legg det berre ved på bålet). Det er mykje fornuftig i dagens statskristendom som ein gjerne kan ha godt av å høyre, sjølv i skulesamanheng.

(ein annan ting som er dumt med dagens regjering er å kutte kontantstøtta, forøvrig og imho)

Med beste helsing og alt det der,

PS: Kor er moglegheita for trackbacks i denne bloggen?

Dag sa...

Jeg synes folk har blitt utrolig hårsåre mot det som har med kristendommen å gjøre i det siste. Bare se hvor mye oppstyr det har blitt rundt 3:16 i Fredrikstad i det siste. Til og med Drillo føler det nødvendig å bringe det på banen i nasjonalt fjernsyn.

Og kontantstøtten blir nok enda mindre, skal du se. Men dette er jo bare av det gode, for i følge den samme kunnskapsministeren er det barnehager som er best egnet til å oppdra barn. Selvfølgelig egentlig, for offentlig ansatte kan jo holde en profesjonell distanse til dem.

(Blogger støtter faktisk ikke trackbacks, og jeg har ikke tatt meg bryet med å finne en 3. part som gjør det.)

Arvid Høidahl sa...

Enig med deg. For tiden er det veldig viktig, i følge det man møter i media, at samfunnet må være inkluderende. Det som ikke kan inkluderes, er alt som har med kristendom å¨gjøre. Treffer man på noe som kan være kristent, er det nemlig ekskluderende. Logisk, ikke sant?