25 juni 2007

Moro mens man venter


Akkurat nå er jeg i Oslo for å kjøpe nytt fotoapparat. Det er artig å ha en mac å leke med mens man venter.

6 kommentarer:

Arvid Høidahl sa...

Er det deg ekker prinsen av Wales?

Lars sa...

Har jeg gått glipp av noe? Har du kjøpt mac? Gratulerer, i så fall.

Dag sa...

Nei, jeg har dessverre ikke det. Jeg var i en forretning i Oslo for å kjøpe meg fotoapparat, og det var vel 20 kunder foran meg i køen. I mellomtiden lekte jeg med en mac som sto der.

Neste problem var at jeg ikke fikk kjøpt meg kamera heller. Tanken var at jeg skulle dra til en forretning hvor de hadde litt ekspertise og kunne guide meg i valget mellom de kameraene jeg kunne tenke meg (Canon IXUS-serien eller Fujifilm FinePix F30/40). Problemet var at han som jeg snakket med (som forsåvidt virket kunnskapsrik og flink) anbefalte meg et helt annet kamera, Nikon P5000. Det var selvfølgelig litt dyrere enn jeg hadde tenkt å gå, men ellers mer eller mindre midt i prikk i forhold til hva jeg ønsker meg av muligheter. Aberet er at når jeg har sjekket ut dette litt nøyere, sies det i tester at det har treg autofokus og ikke så rask seriebildefunksjon. Dermed er jeg vel i praksis mer forvirret nå enn jeg var.

Dag sa...

Jeg vil klage på forrige innlegg. "Midt i prikk" er et svensk uttrykk. Skribenten burde ha benyttet seg av det norske "midt i blinken".

Martin André Lindau sa...

Det ser ut som om du har anlagt bart på bildet.

Dag sa...

Neida, jeg er sikkert bare litt skitten.