21 februar 2007

Tapt/funnet

En tabell over gjenstander tapt og funnet på offentlige transportmidler.GjenstandTapt hvorTransport-
middel
StrekningOppdagetReturnertLekse lært
LaptopHattehylleBussLindesnes-KristiansandPå vei ut av toget Kristiansand-OsloDagen etterIkke legg dyr bagasje på hattehyller som kan lukkes.
LommebokBordTogKristiansand-OsloFør betaling av bussen Oslo-Fredrikstad4 dager etterHa lommeboken i lommen i tilfelle du blir stresset av andre forglemmelser.
MobiltelefonBord, under :DagbladetTogHalden-FredrikstadHjemmeNeiFør du ringer din tapte telefon, ring konduktøren. Han er antagelig mer ærlig enn den suspekte personen du så i kupéen.
ParaplyBordTogFredrikstad-HaldenPå kontoretNeiLegg paraplyen oppå PC-sekken.
NøkkelknippeSeteBussØrebekk-FornebuVed inngangsdøren hjemmeI dagHvis du hører lyden av et nøkkelknippe som faller like bak deg, sjekk at dine egne nøkler er på plass før du konkluderer at det er noen andre som mistet nøklene sine.

3 kommentarer:

Anette sa...

Extremely exciting, interesting & enlightening! Du er glemsk :)

Rune sa...

Du har merket dette innlegget som "uinteressant", men det er jeg ikke enig i. Dette er jo viktige påminnelser og kan bidra til å ha forebyggende effekt på eventuelle forglemmelser i fremtiden. Keep it up!

Bare en anmerkning: Hele teksten i siste kolonne kommer ikke frem. Er tabellen din for stor? Eller er det min nettleser (Firefox) som tøyser med meg?

Dag sa...

Det er selvsagt ikke tabellen som var for stor, men skjermen din som var for liten. Men nå går det forhåpentligvis an å rulle sidelengs?