05 september 2006

Dopapir redux

Det er faktisk mer enn to måter å implementere en dorull på. Noen steder henger rullen parallelt med veggen, og da finnes det enda to måter å implementere den på, hvorav én er riktig og én er gal.

9 kommentarer:

Jostein sa...

Nei nei nei nei, det finnes fortsatt kun to måter! Den riktige og den gale! Greit nok at det finnes opptil flere gale måter, men det er jo fremdeles kun en (1) riktig måte!

Dag sa...

Din originale påstand (som jeg ikke kan dokumentere, da jeg så den på MSN) var vel at det finnes én rett og én gal måte. Men nå snakker du imot deg selv. Du sier både at det finnes én gal måte og at det er greit at det kan finnes flere gale måter.

Jeg har forøvrig litt problemer med å se at det skal være galt å henge store doruller parallelt med veggen. Hvis de skulle henges på den "riktige" måten, ville de gå veldig langt ut fra veggen.

Jostein sa...

Vel, det finnes 10 typer mennesker. De som forstår binært og de som ikke forstår binært. Det finnes én rett og én gal måte å implementere en dorull på. Gjør man det på den rette måten, gjør man det riktig, gjør man det på den gale måten, gjør man det ikke riktig.

Lars sa...

Enda flere måter: Man kan sette dorullen oppå doen. Det fins to varianter av denne også, hvorav en er riktig og en er gal.

Jostein sa...

Unnskyld meg, men jeg mener at det alltid vil være feil å plassere dorullen oppå doen. Det er noe usmakelig ved det, etter min mening.

Mvh. Dr. Do. Pap. Jostein S.

Snillip sa...

vi må holde oss til fakta!! det er snakk om å henge dorullen! ikke plassere, sette eller noe sånnt..henge!!

Jostein sa...

Ja, plassere blir jo helt klart feil! "Henge" dorullen funker vel det, men jeg vil nok mene at ordet "implementere" er det som er best dekkende i denne sammenhengen.

Lars sa...

Det var snakk om å implementere en dorull. Her gjelder det å tenke out of the box. Man kan implementere en dorull på gulvet også. Det finnes minst 4 måter hvorav 1 er riktig og 3 er feil.

Jostein sa...

Mnaaaa, ting som havner på gulvet har som regel havnet feil...