13 september 2006

Harde bud

I skrivende stund er jeg med i en budrunde om dette huset. Det er jammen snakk om mye penger og ganske så spennende. Jeg kan ikke skrive mer akkurat nå, i tilfelle mine motstandere leser denne bloggen for å finne ut min taktikk. (Det ville være motbydelig.)

Uansett hvordan det går, har jeg lagt inn bud på nye iPod Nano. 8 GB kapasitet for 2190,- er akkurat det som skal til for å få meg ned av gjerdet. Det vil erstatte min hjemmelagede iPod.Oppdatering
Nei, jeg fikk ikke tilslaget. Nå kan jeg altså røpe min "taktikk": Det hadde seg nemlig slik at det var lagt inn et bud som var akkurat på den summen jeg hadde satt som tak for mine egne bud. Da tenkte jeg at det ville være forsmedelig om noen andre skulle stikke av med huset for samme beløp som jeg kunne ha gitt, og derfør økte jeg med 10.000,- og bestemte meg for å stoppe. Dette kunne jeg naturligvis ikke skrive i bloggen, da min motbyder dermed kunne ha lest dette og budt bittelittegrann over for å få huset. Det neste budet ble dog enda 25.000,- høyere, så jeg har ihvertfall trøsten at den som fikk tilslaget måtte betale 35k mer til gjengjeld for at jeg ikke fikk huset vi hadde lyst på.

5 kommentarer:

Lars-Erik sa...

Det var neimen ikke langt fra huset vårt... Ser bra ut, lykke til! Tok en titt på profilen din, gratulerer med utmerket smak i barnebøker (tenker spesielt på den glimrende "Kurt Blir Grusom")!

Dag sa...

Heisann! Da ble vi dessverre ikke naboer denne gang. Men Atriumsveien og omegn er fremdeles veldig interessant.

Det finnes helt klart noen gullkorn blant barnebøkene. Kurt-serien er jo en gullgruve, men Den lille prinsen er jo også en helt genial bok.

Jostein sa...

Høres ut som en bra plan med hus! Hva med en liten utleiemulighet? En pen liten biinntekt som er med på å betjene lånet! Uansett: Lykke til!

Anonym sa...

Synd at du ikke fikk tilslaget. Lykke til videre med fremtidige husbud. Siden du er på husjakt, så virker det som om du har tatt et nytt skritt med tanke på etablering... hmmmm.... ikke giftemål på gang snart vel? ;)

RC

Dag sa...

Jeg er ikke helt fremmed for et hus med utleiemulighet. Det var et veldig interessant slikt et her for noen uker siden.