13 september 2005

Laber stemning


Dårlig valgresultat, FFK taper 4-0 mot Vålerenga når jeg endelig har kommet meg på stadion for første gang, jeg har blitt forkjølet og stuen holder 18 grader. Ingen grunn til å være fornøyd.

Og nå som valget er over kan jeg oppsummere min innsats i skoledebattene også: På mandag i forrige uke ble jeg nødt til å ta veien til Mysen videregående skole i stedet for kontoret, for KrFU hadde kommet i beit for skoledebattanter. Uken før var jeg også med på Glemmen videregående (og skulle helst ha vært med på Frederik II, men vi fikk aldri informasjon om at det skulle være debatt der, så der fikk jeg ikke møtt).

Skoledebatter er ikke akkurat mitt rette element, og i år følte jeg meg litt ekstra utilpass fordi jeg ikke hadde fått vært med på debattrening. På Glemmen var jeg i grunn litt skjelven, men jeg lot som ingenting og syntes det stort sett gikk ganske bra til slutt. I Mysen var jeg mindre fornøyd, for en del av KrFs gode saker ble rappet av andre partier. Ap rappet ett av slagordene våre, og Venstre tok æren for en rekordhøy bistand (joa, de vil ha minst 1% av BNI til bistand, men KrF vil ha 1,3!).

Resultatene var ikke mye å rope hurra for. Det ser ut som om jeg gjorde det best på Fredrik II ved ikke å være tilstede, for der var resultatet faktisk bedre enn Østfoldgjennomsnittet.

Resultatet på Glemmen: 1,3 % (ned 3,6)
Resultatet på Mysen: 1,9 % (ned 1,3)
Resultatet på Fredrik II: 3,6 %
Resultat for Østfold totalt: 2,3 %

2 kommentarer:

Harald sa...

Jeg må si. Et passende bilde for en passende situasjon. Norge i rödt, rödt og rödt...(artig - kan jeg bruke i en senere blogg)

Det hadde jo også passet med FFK seier nå når det "åter igen" er populärt med rödt.

Takk for den politiske hjelpen i alle fall Dag!

Dag sa...

Nå kom jeg på et ordspill, he he he: Det var laber stemming i valget. He he he... du og du, hvor morsom jeg er.