16 juli 2008

Europa

Det var uten tvil veldig mange av dere som stusset over at det var veldig taust på denne bloggen i juni. Poenget med det var at kjeltringer og fanter ikke skulle forstå at vi var på ferie i hele fire uker. Hvis det hadde lekket ut at vi reiste på Interrail, ville vi sikkert kommet hjem til et hus hvor mange av våre eiendeler var borte eller ødelagt.

Men nå er det i alle fall meningen at dere skal få lide dere igjennom utvalgte episoder, av og til dokumentert med fotografisk materiale, av vår reise sørover i Europa. Kanskje jeg kommer til å benytte meg av moderne teknologi som elektroniske kart og greier, men i kveld blir det bare et par bilder.


Turen startet i Fredrikstad. En av mange fine egenskaper med toget er at jernbanestasjonene som regel er plassert i byen. Her ser dere meg peke i retning Halden/Göteborg.Dette er min kone og meg i Lübeck. Vi var på besøk hos våre gode venner Liv og Alexander, som bor der. Det vil si, Alexander bor der fast, og Liv bor der midlertidig mens hun har praksis hos en veterinær der. Veterinær(student)er har forøvrig mange artige historier å fortelle.


Verboten für Hunde!


Brandenburger Hans! Brandenburger Per? ...Tor, ja. Han var det!

Fortsettes...

2 kommentarer:

Rode sa...

Hei
Det så skikkelig gøy ut med interrail, jeg gleder meg til flere bilder :-)

Dag sa...

Hei, Rode! Interrail var helt genialt. Det kommer flere bilder etter hvert.