13 juli 2008

Angrep fra kjelleren

For tre uker siden, mens vi var på ferie, var det oversvømmelse i kjelleren. Vannet hadde stått 10 cm oppover veggen, og vi hadde en god del ting der som ble ødelagt. Heldigvis har jeg en snill søster som tok hånd om kontakt med sanerings- og takseringsfolkene, og vi kunne kose oss videre i Wien, Venezia osv. og glemte problemene hjemme.

Men i natt regnet det kraftig igjen, og la meg pent si at avløpsanlegget ikke er riktig dimensjonert. Denne gangen kom vannet veldig mye høyere opp. Så høyt, faktisk, at selv om nesten alt var ryddet vekk fra kjellergulvet, nådde vannet til hyllen hvor det som hadde overlevd forrige flom var lagret. Tørkemaskinen fra forrige gang sto fremdeles og gikk, og den må sikkert stå og gå noen uker til.
6 kommentarer:

Arvid sa...

Nå synes jeg virkelig synd på dere. Dette har dere ikke fortjent.

Fru Høidahl sa...

Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det:)( det har min fantastiske ektamann lært meg)Men takk for omtanken

Lars sa...

Trist! Men kanskje dere kan vende det til det gode ved å bruke forsikringspengene til å pusse skikkelig opp i kjelleren?

Benedictus sa...

Nei dette var triste greier!!!!

Anonym sa...

SÅ frekt så frekt så herlig frekt at du passet på at magen din ble med på bildet! Herlig!!!!!

Dag sa...

Jeg regner (heh) nok med at dette var det vi fortjente, og at rettferdighet nå er skjedd fyldest. Det kunne blitt langt kjedeligere hvis vi hadde gjort som noen naboer og hentet rensede ting hos saneringsfirmaet og satt dem tilbake i kjelleren. Forhåpentligvis kommer vi godt ut av det i forsikringsoppgjøret. Det kjedelige her, er at det sikkert blir regnet (heh igjen) som to skadetilfeller og dermed to egenandeler.

Noen større oppussing av kjelleren blir det ihvertfall ikke før avløpsanlegget har blitt rustet opp.