08 mai 2007

Sisten

Hm. Per André tok meg i blogg-sisten. Det er bare å følge opp:

Seks ting dere sannsynligvis ikke visste om meg:

  1. Jeg har sett filmen Spice World (den med Spice Girls, ja), på kino. Og jeg likte den. Forresten synes jeg Spice Girls hadde mange bra låter.
  2. I bokhyllen har jeg samlet alle bøkene som har noe som helst med fugler å gjøre ved siden av hverandre. Det begynte jeg med etter at jeg opppdaget at Vesaas' «Fuglane» og Aschehougs «Fuglene i farger» hadde havnet ved siden av hverandre ved en tilfeldighet.
  3. Iført boksershorts, skjorte, slips og blazer har jeg opptrådt som nyhetsoppleser i en studentrevy for noen få hundre publikummere. Nyhetene hadde jeg stort sett skrevet selv.
  4. Når det avsynges sanger ved høytidelige anledninger som KrF-møter og selskaper, synger jeg en oktav lavere enn vanlig, så sant jeg klarer.
  5.  En gang så jeg på TV i en halv time uten å skru på. Det var en oppgave i et eksperiment som jeg i grunn kan anbefale. (Det var mer fornuftig bruk av tiden enn de fleste andre halvtimer jeg brukt foran TVen.)
  6. Jeg har sendt postkort til en som var på ferie i London.
Følgende tre bloggere har'n (for noen merkelige regler for sisten):
Martin
Simon
Ole

12 kommentarer:

Martin André Lindau sa...

Kan du nevne noen bra sanger denne såkalte musikkgruppen?

Dag sa...

Det var verre... Jeg måtte visst sjekke litt med Google for å finne hvilke sanger det var jeg likte. Men Who Do You Think You Are, Stop og Say You'll Be There tror jeg var bra. Men for all del, jeg mener ikke at Spice Girls skal ha noe særlig cred for det de gjorde selv. Det var folkene som sto bak og laget catchy musikk som jeg vil vise en viss respekt.

Dag sa...

Jeg må vel forresten trekke tilbake påstanden at de hadde mange bra låter, i og med at jeg bare kunne komme på tre.

Martin André Lindau sa...

Vet ikke helt jeg. Føler litt at du herved har mistet enhver respekt og rett til å mene noe om musikk. På lik linje med din far som ikke får mene noe om mat ettersom han liker lever.

RC sa...

Enig med Martin her gett... musikk har du ente greie på, hehe. Først var det noe disco-ræl du reklamerte for, så var det Knutsen & Ludvigsen. Som om ikke det var nok, så kom du jammen slepende med Spice Girls??? Hvor skal dette ende? ;)

Dag sa...

Så snevre dere er. Dere har jo ikke fått med dere at det er et tegn på sofistikasjon at man kan plukke både fra øverste og nederste hylle. Så lenge det er bra. Det er som kjent lov å like Dolly Parton nå, og jeg er så trygg på egen musikksmak at jeg ikke trenger deres anerkjennelse. Det neste blir antagelig Britney :)

RC sa...

Jeg skal krype litt i støvet og innrømme at jeg synes at Siscor Sisters låt "Land of a thousand words" er bra... ikke bare bra...den er egentlig fantastisk. Så nå er det sagt! Og bandet er vel egentlig et skikkelig homseband??? Uansett - glimrende melodi.

Dag sa...

Vet ikke om jeg har hørt siste låta til Scissor Sisters, men I Don't Feel Like Dancin svinger jo i grunn. Lite fjernsyn gjør at jeg ikke kan uttale meg noe om deres image, men de synger påfallende mye falsett.

RC sa...

Den låta jeg nevner er det ingen falsett. Og har du hørt mer enn 10 minutter P4 i snitt pr dag, har du garantert hørt låta ;)

Dag sa...

Det viser seg at jeg ikke hører P4 såpass engang. YouTube hadde videoen, og den låten var ny for meg. Kan ikke si jeg ble overbevist, men det virkelig skumle var Scissor Sisters' cover av Comfortably Numb. De skal ha for å ha en video med disco-maneter, men likevel altså. Pink Floyd ville snudd seg i sin grav.

RC sa...

Pink Floyd er vel ikke erklært døde ennå?

Dag sa...

Men hvis de var død, ville de snudd seg i sin grav.