02 mai 2007

Fordelen med formiddagsmøter

Søndag var det formiddagsmøte i menigheten. Skulle ønske det var formiddagsmøte hver søndag, for da kunne vi dratt til Ravneberget i Borge hver søndag og hatt årets nest største naturopplevelse. På vei til bygdeborgen kunne vi kommet like innpå to elgkalver som hadde sprunget av gårde når de så oss. Etterpå når vi hadde kommet frem og nytt utsikten over Skjærviken og Borge forøvrig, kunne vi se den ene elgen trave over jordet, stoppe litt midt på veien og deretter fortsette inn i skogen ved Borge skole (altså elgen, ikke vi). Etter en stund kunne vi skuet den andre elgen følge etter omtrent samme vei. I mellomtiden kunne vi også gledet oss over de tre beitende rådyrene på jordet, og en rovfugl hvis art vi ikke hadde klart å avgjøre. På vei tilbake til bilene hadde vi kanskje overrasket enda et rådyr og nesten snublet over et par døde mus på stien. Vi kunne avsluttet med kaffe og kake hjemme hos Simon. Sånn kunne det vært hver eneste søndag hvis vi bare hadde hatt formiddagsmøter. Heldigvis var det ihvertfall formiddagsmøte denne søndagen, så gikk vi ikke glipp av årets nest største naturopplevelse denne uken.

Men på den annen side, naturen er jo der hele tiden. Vi kan jo glede oss over alt Gud har skapt, selv uten å dra på tur. Ikke sant.

8 kommentarer:

Anette sa...

Jeg er så enig! :)

RC sa...

Formiddagsmøter er definitivt tingen!!! Bare så synd at de rette vedkommende ikke er enige med oss som har innsikt :)

Harald H sa...

Om ikke Muhammed kommer til fjellet, får fjellet komme til Muhammed... om ikke formiddagsmøtet kommer til oss, får vi komme til formiddagsmøtet... hvor nå det er...

Arvid Høidahl sa...

Her er det samstemmig. Med formiddagsmøte blir det ikke noe klokkeslett man må passe når man er ute i det fri.
Den møtetiden vi har nå, minner meg om gutten som delte seng med broren sin og la seg i midten. Han hadde et godt argument: "Det er plass på begge sider."

Anette sa...

Fordelene er at man har resten av dagen til disp, man kan være mer sosial og sammen med folk og det er ypperlig for barnefamilier :) Jeg vil ikke bytte form.møtene her med noe annet alternativ! :)

Ole sa...

Det er formiddagsgudstjenester i Borge kirke.

Per André sa...

Du har'n! Du er tatt av Blogg-sisten... Les mer

RC sa...

Det er formiddagsmøter i Moss Bibelcenter også, Ole... dersom du ikke visste det ;)

Og i Fila Særp, tror jeg?