10 januar 2008

Noe annet

Til glede for min skjønne kone skal jeg dele ut et par lenker til interessante blogger og ting på internettet. Først har vi Morbus Norvegicus, en blogg hvor tre nyutdannede, kristne leger tar opp "viktige men upopulære tema" innenfor etikk, filosofi, helsetjeneste og så videre. (Jeg har nevnt Morbus Norvegicus tidligere, men det er sikkert mange av dere lesere som ikke helt har fått det med seg.) Dernest vil jeg nevne en av mine favorittblogger: Defective Yeti. Skrevet av en vittig fyr som dessuten er brettspillfantast. Og for dere som er interessert i programutvikling, bør Stevey's Blog Rants være interessant. Men nå merker jeg at jeg allerede på tredje forslag begynner å nærme meg de mer uinteressantene områdene av Det verdensomspennende internettet, ihvertfall i forhold til hvordan jeg innbiller meg at mine leseres interesser er (det vil si ganske annerledes enn mine egne). Derfor runder jeg av med Mind Hacks som dreier seg om sinnets kriker og kroker.

Så hopper jeg over på et par svært lovende podcaster som jeg vil anbefale til dere som er i besittelse et apparat som kan brukes til avspilling av mp3-filer. I grunn de fleste av dere, med andre ord. I bloggen Cool Tools (der fikk jeg lurt inn en lenke til) fant jeg nemlig et par radioprogrammer som jeg har lyttet til med usedvanlig stor fornøyelse. For ikke å bruke for lang tid på å beskrive programmene, siterer jeg bare beskrivelser: Radio Lab («Each session of Radio Lab takes a broad subject like Placebos, or Forgetting, and explores the idea in sound and words non-linearly, with great intelligence, originality, and daring. They ask hard questions, and keep circling it until they come close to an answer. It's a lot of fun.») og This American Life («There's a theme to each episode, and a variety of stories on that theme. It's mostly true stories of everyday people, though not always. There's lots more to the show, but, like we said, it's sort of hard to describe.»). Etter å ha hørt kun én sending av hvert program vil jeg likevel påstå at dette noe av det beste jeg har hørt på radio.

Har dere noen interessante lenker å dele?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk elskede!!Gleder meg til å lese!

Jostein sa...

Nå ja, hadde nå gjerne sett flere programmeringsblogger jeg da... Men virket interessant den til Stevey. Skal kikke litt nærmere på den når (les: hvis) jeg får tid.

Anonym sa...

tramadol 50mg how to buy tramadol online overnight - tramadol withdrawal hallucinations