15 mars 2007

Forbruk

Oj. Planen idag var bare å kjøpe sokker og boksershorts, men det stoppet visst ikke der. Det endte opp slik:

Dressmann: Fire boksershorts. Ett par treningsbukser, det første siden jeg gikk ut Christianslund videregående skole for straks elleve år siden (det kan jo hende man begynner å trene, og det kan også hende det ikke føles så gærent å gå i slike f.eks. på morgenen heller, enda jeg hittil har foretrukket å kle meg anstendig). Kr 397,-

Bianco: TreFire par sokker, hvorav ettto var gratis i forbindelse med nyåpningen etter at de flyttet en plassering til venstre for sin gamle. Hurra for gratisgreier, men det er de vanlige sokkene som Bianco tar penger for, som er de beste. Kr 90,-

Platekompaniets nye, og for meg nærmest overrumplende, filial i Torvbyen: Collected av Massive Attack. Used Songs av Tom Waits. Knutsen & Ludvigsen av Knutsen & Ludvigsen. Kr 199,30

;libris, som var beleilig å stikke innom på hjemveien når bussen allikevel ikke skulle komme på 25 minutter: Altered Carbon av Richard Morgan, en science fiction-bok som ble anbefalt i et Verdt å vite nylig. Freakonomics av Steven D. Levitt og Stephen J. Dubner, en bok hvor en økonom gir forklaring på morsomme spørsmål som hvorfor narkolangere bor hos sine mødre hvis det er så lukrativt å selge narkotika, om lærere jukser for å oppnå offentlige krav og om sumobryting er korrupt. Kr 78,-

Og for ordens skyld, det er Altered Carbon og Freakonomics som er bøker, ikke Richard Morgan og Stephen J. Dubner, hvis noen skulle ønske å pirke i tvetydig syntaks i forrige avsnitt.

8 kommentarer:

Sandramandra sa...

Og hva ble så sluttsummen?

Dag sa...

Det lar vi være en oppgave for leserne.

Lise M. Grandahl sa...

Dette var et kjent fenomen. David tør knapt sende meg ut for å handle - da jeg alltid kommer hjem med mer enn det som i utg.pkt var meningen... ;)

Anki sa...

Hei Dag. Nå har jeg sniki meg inn på siden din. Gratulerer så mye med forlovelse, kondolerer med dødt kamera, og godt for deg at du vet og bruke penger;)

Rune sa...

Hva slags musikk er "Massive Attack"? Et tiltalende navn på et band :)

Og hva er greia med Knutsen og Ludvigsen???

Dag sa...

Massive Attack spiller trip hop. Hjalp det? :-)

Greien med Knutsen og Ludvigsen er at de er et band som virkelig tåler tidens tann. Det var gøy å høre på da jeg var liten, og det er gøy ennå. Låtene svinger og tekstene er fyndige, absurde og/eller morsomme. Et eksempel fra Grevling i taket:
Så opp blir ned, og ned blir opp, og foran, det blir bak
Og tran blir brus, og metemark blir lyn
Du grov deg ned i gulvet ditt og havnet i vårt tak
En svimmel grevling er et sjeldent syn

Rune sa...

Trip hop? Nei, det hjalp fint lite.
Joda, enig at K&L har finurlige tekster. Men skal jeg kjøpe en plate basert på morsomme norske tekster, hadde nok valget for meg falt på Øystein Sunde.

Dag sa...

Massive Attack er vel det eneste bandet jeg vet om som spiller trip hop, så jeg regnet ikke med at det kom til å oppklare særlig mye.

Nevnte jeg at Knutsen & Ludvigsen svinger? Det er naturligvis bare å kjøpe Øystein Sunde også, men K&L laget rett og slett bra pop.