24 mars 2009

Skjønnhet kommer innenfra

Det er ikke helt godt for selvbildet mitt å handle i en nettbutikk som kaller seg BeautyBay.com. Likevel, når jeg kan betale 200 kr for to flasker shampoo som hos frisøren ville kostet 600 kr, så får det heller være.

(Tips: Har du flass tørr hodebunn, kan jeg anbefale KMS Head Remedy Dandruff Shampoo.)

14 mars 2009

Fullmåne

Her om dagen, eller for å være korrekt, om natten, var det slik fullmåne. Mine forsøk på å fotografere den med et 50 mm objektiv kan vel kanskje best karakteriseres som optimistiske, men disse bildene med vidvinkel ble ikke så verst.

 

06 mars 2009

Apropos eutanasi

Kate lå i koma i fire måneder. Forskere ønsket å finne ut mer om hjerneaktiviteten til pasienter i koma, og Kate ble plassert i en scanner og ble vist bilder. Resultatet av scanningen viste at hjernen reagerte som vanlig på disse bildene, selv om hun ikke var i stand til å gi noen respons. Kate våknet opp igjen fra komaen og forteller sin historie her. Det er spesielt viktig for henne å få leger til å tenke svært nøye igjennom saken før man slutter å holde komapasienter i live.



Via Mind Hacks.

Frp vil kanskje legalisere eutanasi

Fremskrittspartiets programkomite foreslår å tillate eutanasi. Hvis dette blir programfestet, er det en god grunn til ikke å stemme på dem, ihvertfall for oss som mener livet er ukrenkelig. Bloggen troogfornuft.no tar opp spørsmålet i en debatt med Fpus leder. Interesserte kan følge debatten «Aktiv dødshjelp: Tro og fornuft.no vs. Fremskrittspartiets Ungdom» via lenken litt tidligere i setningen her.